Trängsel

Trängsel

Trängsel

Sedan ett drygt år är jag med i Fotografiska Föreningen i Göteborg, FFG, och jag är även hemsidesansvarig i klubben. Igår var det årsmöte och efter sedvanliga formaliteter var det dags för tematävling, denna gång på tema “Trängsel”. Jag ställde upp med två bilder i digitalklassen och kom på en sjätteplats med min bild på änderna här bredvid. Lite besviken är jag allt, det var en del väldigt vida tolkningar av temat som deltog, men det är bara att bita ihop och hoppas på bättre tur nästa gång.

Bilden är tagen i Lindome centrum, inte så långt från där jag bor. Jag ställde upp kameran på stativ på en liten gångbro över ån och riktade den ner mot vattnet. Sen var det bara att kasta ut lite knäckebröd för att locka dit änderna och hålla tummarna för att exponeringstiden var lagom lång. Efter ett antal försök fick jag den här bilden som jag sedan valde ut som tävlingsbild. Tagen med 105 mm brännvidd och en slutartid på 1/12s.

This entry was posted in FFG, Tematävling and tagged , , , , .